Evaziune turism: Controale ale poliţiei la pensiunile din Ocna şi Sighet

Şoferiţă căutată de poliţie pentru că nu a anunţat un accident

În conformitate cu prevederile planului de măsuri ,,Turist 2013”, în perioada 11 – 14 ianuarie 2013, ofiţerii de investigare a fraudelor din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei, împreună cu poliţişti de ordine publică au desfăşurat acţiuni pentru combaterea evaziunii în domeniul turismului.

Poliţiştii au verificat 16 unităţi de cazare din Sighetu Marmaţiei şi Ocna Şugatag şi pentru neregulile constatate au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 14. 500 de lei.

O altă acţiune a fost desfăşurată de poliţişti luni, 14 ianuarie a.c., între orele 09.00 – 14.00, în târgul organizat în localitatea Bogdan Vodă şi pe DJ 186. Poliţiştii de la Secţia 2 Poliţie Rurală Bogdan Vodă şi cei de la Poliţia Oraşului Dragomireşti au acţionat în scopul prevenirii şi combaterii comerţului ilicit, a contrabandei cu produse accizabile precum şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

Participanţii la acţiune au legitimat 52 de persoane, au controlat 34 de autovehicule şi au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2860 lei.

Recomandari

Alte Articole