Consultări punctuale pe Legea Bugetului, la Consiliul Județean Maramureș Reviewed by CD on . O zi încărcată va fi joi, 21 martie 2019, la Palatul Administrativ, unde executivul Consiliului Județean Maramureș va avea consultări punctuale cu grupurile pol O zi încărcată va fi joi, 21 martie 2019, la Palatul Administrativ, unde executivul Consiliului Județean Maramureș va avea consultări punctuale cu grupurile pol Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Consultări punctuale pe Legea Bugetului, la Consiliul Județean Maramureș

Consultări punctuale pe Legea Bugetului, la Consiliul Județean Maramureș

Consultări punctuale pe Legea Bugetului, la Consiliul Județean Maramureș

O zi încărcată va fi joi, 21 martie 2019, la Palatul Administrativ, unde executivul Consiliului Județean Maramureș va avea consultări punctuale cu grupurile politice reprezentate în CJ, dar și cu primarii din județ, pe tema repartizării sumelor din impozitul pe venit și sumelor defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale.
Calendarul întâlnirilor începe la ora 9.00, când prima consultare pe Legea Bugetului pentru anul 2019 și dezbaterea alocărilor financiare către unitățile administrativ-teritoriale va avea loc în Cabinetul Președintelui Gabriel Zetea, cu reprezentanții din Consiliul Județean Maramureș ai grupului politic PSD – UDMR. Cu începere de la ora 10.00, discuțiile vor continua cu aleșii județeni care reprezintă grupul politic PNL Maramureș.
Începând cu ora 11.00, executivul Consiliului Județean și conducerea Agenției Finanțelor Publice Maramureș vor discuta cu primarii din județ pentru a stabili nevoile financiare ale fiecărei administrații locale. Întâlnirea va avea loc în sala ”Bogdan Vodă” a Palatului Administrativ.
Consultările cu grupurile politice continuă, de la ora 13.00, în Cabinetul Președintelui, cu reprezentanții PMP Maramureș, urmând ca ultima întâlnire să aibă loc la ora 14.00, cu reprezentanții din Consiliul Județean ai Coaliției pentru Baia Mare.
În cursul zilei de vineri, 22 martie, de la ora 11.00, aleșii județeni se vor întruni în ședință extraordinară pentru a aproba alocările financiare pentru autoritățile locale în anul 2019.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus