Protest în faţa Prefecturii Maramureş: Poştaşii şi-au strigat nemulţumirile Reviewed by CD on . Sindicatul Lucrătorilor Poştali din Maramureş a solicitat astăzi, în cadrul unui protest care a avut loc pe platoul din faţa Palatului Administrativ din Baia Ma Sindicatul Lucrătorilor Poştali din Maramureş a solicitat astăzi, în cadrul unui protest care a avut loc pe platoul din faţa Palatului Administrativ din Baia Ma Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Protest în faţa Prefecturii Maramureş: Poştaşii şi-au strigat nemulţumirile

Protest în faţa Prefecturii Maramureş: Poştaşii şi-au strigat nemulţumirile

Protest în faţa Prefecturii Maramureş: Poştaşii şi-au strigat nemulţumirile

Sindicatul Lucrătorilor Poştali din Maramureş a solicitat astăzi, în cadrul unui protest care a avut loc pe platoul din faţa Palatului Administrativ din Baia Mare, printre altele, depolitizarea managementului la toate nivelurile administraţiei publice locale, stoparea desfiinţării de unităţi fiscale sau locuri de muncă stabile şi sigure.

Protestatarii adunaţi astăzi au mai cerut securizarea serviciilor poştale şi diversificarea prin servicii noi, respectiv salarii decente şi neamputate de interese politice ale momentului. Numărul persoanelor care au răspuns afirmativ chemării de a-şi striga nemulţumirea în stradă nu a fost unul mare, fiind vorba de sub 100 de oameni.

Protestul a fost unul lipsit de incidente, durata acestuia fiind de circa o oră. O delegaţie a protestatarilor a fost primită de către doi din oficialii Prefecturii Maramureş cărora le-a fost înmânată o petiţie cu principalele nemulţumuri care trebuie să ajungă la factorii de decizie de la nivel central.

Rareş Bogdan

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus