Vremea s-a răcit faţă de zilele precedente. Cerul a fost acoperit. Pe arii extinse a plouat. În zona montana înalta a nins. Cantitatea maximă de apă rezultată urmare a precipitaţiilor a fost de 20,6 l/mp, în Baia Mare. Nivelurile şi debitele cursurilor de apă din judeţ au fost în creştere.
Precipitaţiile mai însemnate (într-un interval de 24 ore) au căzut pe râul Boicu, la staţia hidrometrică Dragomireşti, 56,9 l/mp; pe râul Firiza, la staţia hidrometrică Firiza, 34,9 l/mp, pe râul Cavnic, la staţia hidrometrică Cavnic, 31,4 l/mp. A fost atinsă cota de atenţie pe râurile Firiza (la Firiza), Mara şi Iza (la Vadu Izei). Nu au fost semnalate sau înregistrate probleme deosebite pe cursurile de apă din judeţ. Exploatarea amenajării hidrotehnice Strâmtori-Firiza se realizează în condiţii de siguranţă. Coeficientul de umplere al lacului de acumulare este de 90%.
Meteorologii au prognozat că vremea se va răci astăzi faţă de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, mai mult noros ziua, când local va ploua. La munte vor fi precipitaţii mixte. Cantitătile de apă pot depăsi izolat, la munte, 10 l/mp. Vântul va sufla slab, la moderat, însă va prezenta unele intensificări în zona montana înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 8 grade Celsius, iar cele minime între -1 şi 2 grade Celsius. Izolat se va semnala ceaţă.
Vineri vremea se încălzeşte uşor. Cerul se va înnora treptat şi pe arii extinse, îndeosebi spre seară şi noaptea, va ploua. Vântul va sufla slab, la moderat. Va prezenta intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 16 grade Celsius, iar cele minime între 4 şi 7 grade Celsius. Izolat se va semnala ceaţă.