Ziua de 1 iunie, marcată în tot judeţul

Ziua de 1 iunie, marcată în tot judeţul

Ziua de 1 iunie este marcată în tot judeţul prin activităţi dedicate celor mici. Actorii Teatrului Municipal Baia Mare le oferă celor mici din sistemul de protecţie un spectacol gratuit, iar la Ulmeni, în cadrul unui parteneriat între instituţii locale, va organizat un concurs pentru micii bicliclişti.

Teatrul Municipal Baia Mare oferă un spectacol-cadou copiilor din sistemul de protecţie din judeţul Maramureş. Cu această ocazie, actorii vor juca piesa Cenuşăreasa, în 1 iunie, de la ora 11.00, în sala mare. Aproximativ 300 de copii şi tineri se vor bucura de prestaţia artistică a actorilor băimăreni.
Spectacolul face parte dintr-un parteneriat între Teatrul Municipal, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş, Serviciul Public de Asistenţă Socială Baia Mare şi organizaţiile ASSOC şi HHC România.

Tot cu ocazia zilei de 1 iunie s+a realizat un parteneriat între primăria oraşului Ulmeni şi Asociaâia Fun Bikers Zalău alături de Liceul Tehnologic „Dr. Florian Ulmeanu” şi Şcoala Gimnazială Chelinţa a fost realizat pentru organizarea, în data de 01 iunie, a unui concurs de ciclism „Cupa XC Junior-Ulmeni”. Evenimentul începe la ora 09.00 pe traseul situat între localităţile Ulmeni şi Mânău, în formă de circuit, cu două trasee cu distanţe de 800 m şi 1500 m, având ca suprafaţă de rulare pământ, păşune, drum pietruit de dificultate redusă.
“Concursul se adresează categoriilor de vârstă 6-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani şi 13-15 ani, fete şi băieşi şi promovează un stil de viaţă sănătos, prin prisma unui sport modern şi dezvoltarea echilibrului copiilor, a puterii de concentrare în condiţii de concurs, a spiritului de competiţie în condiţii profesionale oferite de către organizatori”, a spus Gina Călăuz, city-managerul oraşului Ulmeni.
Sunt înscrişi la concurs peste 100 de copii, iar micuţii se vor întrece pentru premii ce vor fi acordate pentru locurile 1, 2 şi 3, precum şi premii special (cel mai mic concurent, cel mai drăguţ concurent, etc).

Recomandari

Alte Articole