Trei tineri de pe Pirită au furat o parte din conducta care alimenta cu freon o societate comercială Reviewed by CD on . Duminică, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş a fost sesizat printr-un apel „112” despre faptul că în incinta unei societăţi comerciale situate pe B-du Duminică, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş a fost sesizat printr-un apel „112” despre faptul că în incinta unei societăţi comerciale situate pe B-du Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»Trei tineri de pe Pirită au furat o parte din conducta care alimenta cu freon o societate comercială

Trei tineri de pe Pirită au furat o parte din conducta care alimenta cu freon o societate comercială

Trei tineri de pe Pirită au furat o parte din conducta care alimenta cu freon o societate comercială

Duminică, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş a fost sesizat printr-un apel „112” despre faptul că în incinta unei societăţi comerciale situate pe B-dul Bucureşti au pătruns mai multe persoane care au rupt şi sustras o porţiune dintr-o conductă de cupru folosită pentru alimentarea cu freon.

La faţa locului a fost direcţionat un echipaj de jandarmerie care, după aproximativ 600 de metri faţă de locul faptei, i-a prins şi identificat pe cei trei tineri ce sunt susceptibili de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

Pardalian C. de 20 de ani din Baia Mare, Bogdan A. de 27 de ani din Hunedoara şi Marius K. de 28 de ani din Satu Mare s-au întâlnit în zona cartierului ,,Pirită” şi au hotărât să sustragă dintr-o societate unde aveau date că nu se lucrează duminica, ţevi din cupru pe care ulterior să le valorifice la centrele de colectare a fierului vechi.

Tinerii au tăiat cu ajutorul unui patent sârma ghimpată ce era pusă deasupra gardului, au pătruns în curtea societăţii şi au rupt o conductă din cupru ce alimenta cu freon societatea comercială, pe care au secţionat-o în şase bucăţi mai mici. În momentul în care au fost observaţi de către paznicul societăţii, tinerii au părăsit locul faptei, însă au fost prinşi de către jandarmi după aproximativ 600 de metri.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus