Marius Apostol este noul preşedinte al PRM Maramureş (VIDEO) Reviewed by CD on . Ieri 7 mai a.c. la Ocna Şugatag a avut loc Conferinţa Judeţeană de Dare de Seamă şi Alegeri a PRM Maramureş. Punctul cel mai important pe ordinea de zi a fost a Ieri 7 mai a.c. la Ocna Şugatag a avut loc Conferinţa Judeţeană de Dare de Seamă şi Alegeri a PRM Maramureş. Punctul cel mai important pe ordinea de zi a fost a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Marius Apostol este noul preşedinte al PRM Maramureş (VIDEO)

Marius Apostol este noul preşedinte al PRM Maramureş (VIDEO)

Marius Apostol este noul preşedinte al PRM Maramureş (VIDEO)

Ieri 7 mai a.c. la Ocna Şugatag a avut loc Conferinţa Judeţeană de Dare de Seamă şi Alegeri a PRM Maramureş. Punctul cel mai important pe ordinea de zi a fost alegerea preşedintelui, în prezenţa a 83 de membri delegaţi din judeţ. Cu 82 voturi pentru şi unul nul, Marius Gheorghe Apostol din organizaţia Borşa a devenit noul preşedinte al Paridului România Mare filiala Maramureş.

Conferinţa a început cu disensiuni în jurul orelor 11.00 la o pensiune în Băile Vechi din Ocna Şugatag. Mai mulţi membri ai organizaţiei municipale Baia Mare nu au fost lăsaţi să intre în sală pe motiv că nu au statutul de delegat. Nistor Lihet, fost candidat la alegerile parlamentare de anul trecut pe listele PRU susţine că a fost ales statutar preşedinte al organizaţiei PRM Baia Mare la ultimele alegeri tocmai de către cei care au organizat ieri Conferinţa Judeţeană iar adeziunea la PRM o are din anul 2000. Din acest motiv nu-şi explică reacţia organizatorilor de a-i ţine la uşă pe cei sosiţi din Baia Mare.

Din Biroul Permanent al PRM au fost prezenţi Prof. Dan Brudaşcu, preşedinte al PRM Cluj şi Manonalita Radiana Neamţu, preşedinte al PRM Arad.

De profesie economist, noul şef al filialei judeţene Maramureş Marius Apostol, este membru al PRM de 12 ani iar în anul 2008 a candidat la funcţia de deputat pe listele aceluiaşi partid. În prezent activează politic şi în funcţia de consilier local al Consiliului Local Borşa.

Mircea MUREŞAN

Comentarii (3)

 • Nicolae

  Dar eu nu înțeleg un lucru , in țara asta nu se mai respecta nici o lege !!! Dacă este Conferința PRM, atunci cum poate un om care a candidat in iarna la parlament pe listele PRU sa dorească sa candideze la președinția Filialei PRM … nu minte cine spune ca suntem o țara de nebuni … Bine ca nu l ați primit , ce sa caute acolo fără delegație , auzi la el cică așteaptă 100 de oameni , ce penibil este personajul

  Răspunde
 • tomoiaga toader

  Domnul Butian Ioan a spus adevărul şi păcat de acest partid că nu vrea să ne primească pe toţi romăni fără face diferentiere.

  Răspunde
 • Dani

  Dar eu nu inteleg ce cauta la PRM acel Lihet, individul asta este un traseist politic care dupa ce a trecut pe la PDL,PSD a candidat si in iarna la alegerile parlamentare din partea PRU. Topaul s a ajuns si vrea functii fara sa munceasca…

  Răspunde

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus