Sirian reţinut la frontiera cu Ucraina Reviewed by CD on . Poliţiştii de frontieră maramureşeni au reţinut un cetăţean sirian după ce acesta a trecut ilegal frontiera de stat, din Ucraina în Romania, prin apa râului Tis Poliţiştii de frontieră maramureşeni au reţinut un cetăţean sirian după ce acesta a trecut ilegal frontiera de stat, din Ucraina în Romania, prin apa râului Tis Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»Sirian reţinut la frontiera cu Ucraina

Sirian reţinut la frontiera cu Ucraina

Sirian reţinut la frontiera cu Ucraina

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au reţinut un cetăţean sirian după ce acesta a trecut ilegal frontiera de stat, din Ucraina în Romania, prin apa râului Tisa. Ieri, 11 septembrie a.c., lucrători din cadrul Sectorului P. F. Sighetu Marmaíei au depistat şi reţinut, în zona de frontiera, pe direcţia localităţii Lunca la Tisa, o persoană care nu-şi putea justifica prezenţa în zonă şi nu vorbea limba română.

Din primele cercetări şi verificări efectuate, s-a constatat ca este vorba de un bărbat, cetăţean sirian A. Almatar de 33 de ani.

Acesta a declarat poliţiştilor de frontieră că a trecut frontiera din Ucraina în România şi intenţionează să ajungă în Germania.

Cetăţeanului sirian i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare în tara prin trecere ilegala a frontierei de stat.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus