7500 de pachete de țigări, descoperite în autoturismul unui contrabandist din Câmpulung la Tisa

Azi noapte, în jurul orei 02.00, pe timpul executării unor misiuni de supraveghere şi control la frontieră de stat, lucrători din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sarasău au observat un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în judeţul Maramureş, care se deplasa în mare viteză de la frontiera de stat către D.N. 19.
Poliţiştii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control maşina pe raza localităţii Săpânţa, ocazie cu care s-a constatat că aceasta este condusă de Marian S., de 24, domiciliat în localitatea Câmpulung la Tisa.
La controlul efectuat asupra autoturismului, în interiorul acestuia au fost descoperite mai multe colete care conţineau ţigări, pentru care şoferul nu deţinea documente legale.
Autoturismul, ţigările precum şi persoana în cauza au fost conduse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.
În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 7.500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de 67.000 lei.
Marian S. este cercetat de poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.
Totodată, autoturismul folosit la activitatea infracţională a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole