Accident în Baia Mare Reviewed by CD on . Accident produs ieri în Baia Mare. Un băimărean de 51 de ani, care conducea un autoturism pe bulevardul Independenţei, a efectuat o depăşire încălcând marcajul Accident produs ieri în Baia Mare. Un băimărean de 51 de ani, care conducea un autoturism pe bulevardul Independenţei, a efectuat o depăşire încălcând marcajul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident în Baia Mare

Accident în Baia Mare

Accident în Baia Mare

Accident produs ieri în Baia Mare. Un băimărean de 51 de ani, care conducea un autoturism pe bulevardul Independenţei, a efectuat o depăşire încălcând marcajul continuu, şi a intrat în coliziune cu un autoturism a cărui conducătoare auto a ieşit din curtea unui imobil fără să se asigure. În urma coliziunii, autoturismul condus de băimărean este proiectat într-un autoturism condus regulamentar de un bărbat din Preluca Veche.
Conducătoarea auto a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital unde a rămas internată sub supraveghere medicală.
Cei trei şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.
Poliţiştii continuă cercetările.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus