Accident produs pe strada Europa din Baia Mare, din cauza unui șofer beat Reviewed by CD on . Sâmbătă seara, pe strada Europa din municipiul Baia Mare a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane. La faţa locului poliţiştii au con Sâmbătă seara, pe strada Europa din municipiul Baia Mare a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane. La faţa locului poliţiştii au con Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident produs pe strada Europa din Baia Mare, din cauza unui șofer beat

Accident produs pe strada Europa din Baia Mare, din cauza unui șofer beat

Accident produs pe strada Europa din Baia Mare, din cauza unui șofer beat

Sâmbătă seara, pe strada Europa din municipiul Baia Mare a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

La faţa locului poliţiştii au constatat că un bărbat care se deplasa cu un autoturism pe strada Europa, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autotractor condus regulamentar de un tânăr de 29 de ani din Republica Moldova.
În urma impactului, bărbatul care a pătruns pe contrasens, în vârstă de 34 de ani din Tăuţii Măgherăuş, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital unde a beneficiat de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că bărbatul din Tăuţii Măgherăuş avea o concentraţie mare de alcool pur în aerul expirat. Lui i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus