Accidente rutiere în Baia Mare Reviewed by CD on . Poliţiştii Biroului Rutier au intervenit ieri după-amiază la un accident de circulaţie produs pe bulevardul Independenţei din Baia Mare, soldat cu rănirea uşoar Poliţiştii Biroului Rutier au intervenit ieri după-amiază la un accident de circulaţie produs pe bulevardul Independenţei din Baia Mare, soldat cu rănirea uşoar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente rutiere în Baia Mare

Accidente rutiere în Baia Mare

Accidente rutiere în Baia Mare

Poliţiştii Biroului Rutier au intervenit ieri după-amiază la un accident de circulaţie produs pe bulevardul Independenţei din Baia Mare, soldat cu rănirea uşoară a mai multor persoane.
Verificările efectuate la faţa locului au relevat că un bărbat de 37 de ani, care conducea un autobuz, nu a păstrat distanţa de siguranţă şi a intrat în coliziune cu un ansamblu compus dintr-o autoutilitară şi o semiremorcă, condus regulamentar în faţa sa.
În urma impactului, autobuzul şi semiremorca au fost avariate. Iniţial, cinci persoane, pasageri în autobuz, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, alţi 13 pasageri s-au prezentat la spital. Nicio persoană nu a rămas internată.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând a dispune măsuri legale.

Un alt accident s-a produs în jurul orei 17.30, pe D.N.1C. La faţa locului poliţiştii au constatat că un bărbat de 37 de ani, care conducea o autoutilitară, a intrat în depăşirea unui autoturism, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe sensul opus, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe plafon, în şanţ.
Doi pasageri, care nu utilizau centura de siguranţă, au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijri medicale. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului.
Şi în acest caz poliţiştii continuă cercetările.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus