Accidente în Sighetu Marmației și Poienile de Sub Munte. Șoferii au părăsit locul fapteii

Accident grav produs în această dimineață, între Colțirea și Ardusat

Ieri. la Sighetu Marmaţiei, o tânără de 26 de ani care a acroşat cu autoturismul un biciclist a părăsit locul accidentului. Evenimentul s-a produs în jurul orei 09.45 pe strada Bogdan Vodă din municipiu. Conducătoarea auto s-a prezentat la sediul poliţiei în jurul orei 11.10, când a fost testată cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu era sub influenţa alcoolului.
Biciclistul în vârstă de 43 de ani a fost transportat la spitalul din municipiu unde a beneficiat de îngrijiri medicale. Din cercetări s-a stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neasigurării conducătoarei auto în momentul efectuării virajului pentru a intra pe strada I. Buteanu.

Tânăra este cercetată atât pentru vătămare corporală din culpă cât şi pentru părăsirea locului accidentului.

La Poienile de sub Munte, în jurul orei 13.40, un tânăr de 26 de ani, din localitate, a accidentat cu roata din dreapta a autoturismului pe care-l conducea, un pieton de 73 de ani, care se deplasa în acelaşi sens pe marginea părţii carosabile.
Şoferul şi-a continuat deplasarea fiind identificat după aproximativ 30 de minute de la momentul accidentului. Pietonul a beneficiat de îngrijiri medicale la Dispensarul din localitate. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.
Şi în acest caz s-a întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Recomandari

Alte Articole