ACS Fotbal Comuna Recea, campioana Maramureşului! CS Bradul Vişeu de Sus – ACS Fotbal Comuna Recea 1-2 (1-1, 0-0) Reviewed by CD on . ACS Fotbal Comuna Recea este noua campioană a judeţului Maramureş, după ce a dispus în finală de cîştigătoarea seriei Nord, CS Bradul Vişeu de Sus. Partida, dis ACS Fotbal Comuna Recea este noua campioană a judeţului Maramureş, după ce a dispus în finală de cîştigătoarea seriei Nord, CS Bradul Vişeu de Sus. Partida, dis Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»ACS Fotbal Comuna Recea, campioana Maramureşului! CS Bradul Vişeu de Sus – ACS Fotbal Comuna Recea 1-2 (1-1, 0-0)

ACS Fotbal Comuna Recea, campioana Maramureşului! CS Bradul Vişeu de Sus – ACS Fotbal Comuna Recea 1-2 (1-1, 0-0)

ACS Fotbal Comuna Recea, campioana Maramureşului! CS Bradul Vişeu de Sus – ACS Fotbal Comuna Recea 1-2 (1-1, 0-0)

ACS Fotbal Comuna Recea este noua campioană a judeţului Maramureş, după ce a dispus în finală de cîştigătoarea seriei Nord, CS Bradul Vişeu de Sus. Partida, disputată pe stadionul “Viorel Mateianu”, la care au asistat aproximativ 500 de spectatori, s-a decis după prelungiri, după timpul regulamentar scorul fiind de 1-1. Eroul celor de la Recea este Bogdan Dologa, care a început jocul ca rezervă, acesta intrînd pe parcurs şi marcînd golurile care au consfiinţit o victorie a grupării antrenate de Marian Sabadâş. Întîlnirea dintre cele două a fost lipsită de spectacol, cu două echipe care au preferat să nu rişte, de aici reieşind un meci lent, fără ocazii de poartă, ce a adus multă plictiseală în tribune. Scorul a fost deschis de CS Bradul Vişeu de Sus, în minutul 62, prin Ionuţ Pop, dar avantajul formaţiei de peste deal a durat numai cinci minute. Bogdan Dologa a restabilit egalitatea pentru formaţia sa şi a trimis meciul în prelungiri. Aici, ambele grupări au adoptat aceeaşi tactică, de a nu risca, dar disputa nu a ajuns la loviturile de departajare. Fiindcă acelaşi Bogdan Dologa a ieşit la rampă, marcînd în minutul 103. În cele 17 minute rămase pînă la finalul prelungirilor Bradul Vişeu de Sus nu a mai putut reveni şi, astfel, ACS Fotbal Comuna Recea este noua campioană a Maramureşului în Liga a IV-a Quick Mobile şi va reprezenta judeţul nostru la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Pentru a spera la o promovare în eşalonul trei, noua campioană a judeţului este obligată să-şi îmbunătăţească jocul, astfel şansele devin extrem de mici. În acest sezon, FRF a decis ca barajurile pentru promovarea în Liga a III-a să aibe loc în două manşe, tur-retur, în 20, respectiv 27 iunie. Împerecherea judeţelor care se vor duela la baraj se va cunoaşte în 11 sau 12 iunie, cînd la sediul FRF va avea loc şedinţa tehnică. Felicitări noii campioane a Maramureşului, ACS Fotbal Comuna Recea şi multă baftă la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. • CS Bradul Vişeu de Sus: Galbin – I. Perţa, Gr. Popp, I. Pop, Fl. Moldovan, Balea, D. Tomoiagă, Cut, Fl. Vasile, Nemeti, Dolca. Rezerve: Mihali – Ciolpan, D. Moldovan, Viciunka, Atilla Ghinda jr. Antrenor: Gheorghe Raţiu. • ACS Fotbal Comuna Recea: Lovasz – Mateaş, Hodiş, D. Morar, Cuc, B. Paşca, Riza, Andrean, Voivod, C. Popan, David. Rezerve: Balaj – Dologa, Chişiu, Bota, Petruş, Filip, Ciuntu. Antrenor: Marian Sabadâş. • Arbitri: Cristian Codrea – Cristian Lucaci, Radu Despa. Rezervă: Răzvan Necrici. Observator: Edmund Necula.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus