Agenda săptămânii 25-30 mai la Biblioteca “Petre Dulfu” din Baia Mare Reviewed by CD on . Luni, 25 mai ora 10-12, Sala de conferinţe Secţia pentru copii organizează o proiecţie de film pentru elevi ai claselor I-IV de la Şcoala „Nicolae Bălcescu”, co Luni, 25 mai ora 10-12, Sala de conferinţe Secţia pentru copii organizează o proiecţie de film pentru elevi ai claselor I-IV de la Şcoala „Nicolae Bălcescu”, co Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Agenda săptămânii 25-30 mai la Biblioteca “Petre Dulfu” din Baia Mare

Agenda săptămânii 25-30 mai la Biblioteca “Petre Dulfu” din Baia Mare

Agenda săptămânii 25-30 mai la Biblioteca “Petre Dulfu” din Baia Mare

Luni, 25 mai

ora 10-12, Sala de conferinţe

Secţia pentru copii organizează o proiecţie de film pentru elevi ai claselor I-IV de la Şcoala „Nicolae Bălcescu”, coordonaţi de bibliotecar Alina Opriş.

ora 13, Salonul Artelor

Va avea loc vernisajul expoziţiei personale de pictură intitulată „Armonii cromatice”, a artistului plastic Ioan Mihali, organizat de Uniunea Artiştilor Plastici în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”.

Expoziţia va putea fi vizitată la Salonul Artelor în perioada 25-30 mai.

Marţi, 26 mai

ora 10:30, Sala de conferinţe

Secţia pentru copii organizează o proiecţie de film pentru preşcolarii Grădiniţei Bentipami.

Miercuri, 27 mai

ora 10-12, Sala de conferinţe

Va avea loc un spectacol de teatru pentru copii regizat de Gherasin Bianca, educatoare la Grădiniţa 28 pentru preşcolarii Grădiniţei 9.

Organizator: Secţia pentru copii

Joi, 28 mai

ora 13, Sala de conferinţe

Va avea loc lansarea cărţii „Adevărata poveste a oamenilor maimuţă”, autori: Raţiu Paul şi Raţiu Gavril.

ora 13:30, Salonul Artelor

Va avea loc conferinţa „Ierarhiile Luminii Vii” (atât de efemere mărgelele de viaţă), în prezentarea prof. univ. dr. Traian Stănciulescu, preşedinte Asociaţiei Române de Studii Semiotice.

Tot cu această ocazie va avea loc lansarea cărţi „Trăire şi sens”, avându-l ca autor pe acelaşi prof. univ. dr. Traian Stănciulescu.

ora 15, Sala de conferinţe

CURS 13: „Zestrea strămoşească” (coordonator: lector univ. dr. Delia-Anamaria RĂCHIŞAN)

PROGRAM: Meşteşuguri străvechi − clopuri realizate de meşterul popular Vasile Borodi şi Ileana Borodi din Sârbi, Ţara Maramureşului.

Vineri, 29 mai

ora 10, Holul Mare

Va avea loc vernisajul expoziţiei şi premierea concursului „Circulând corect ne protejăm viaţa”, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş în colaborare cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Maramureş şi Grădiniţa „Step by step”.

Expoziţia va putea fi vizitată în Holul mare al bibliotecii în perioada 29 mai – 5 iunie.

Sâmbătă, 30 mai

ora 10, Sala de conferinţe

Va avea loc dezbaterea pe tema educaţiei pentru schimbare, organizată de Centrul Europe Direct Maramureş şi instituţia similară din Bacău, cu ocazia vizitei unui grup de invitaţi din ultimul judeţ.

Va avea loc cu această ocazie şi premierea câştigătorilor concursului de arte plastice „Lumea noastră, demnitatea noastră, viitorul nostru”, organizat de Centrul Europe Direct Maramureş în perioada aprilie-mai 2015. Concursul este dedicat Anului European pentru Dezvoltare 2015.

ora 10, Salonul Artelor

Asociaţia Angelis vă invită la prezentarea “Asistenţă divină prin îngeri”, susţinută de psih. Felicia Toniţă, autor al cărţii cu acelaşi titlu.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus