Agenții economici din Borșa, în vizorul polițiștilor Reviewed by CD on . Început de octombrie în forță pentru polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș. Aceșt Început de octombrie în forță pentru polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș. Aceșt Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Agenții economici din Borșa, în vizorul polițiștilor

Agenții economici din Borșa, în vizorul polițiștilor

Agenții economici din Borșa, în vizorul polițiștilor

Început de octombrie în forță pentru polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș. Aceștia s-au deplasat în Borșa pentru a descoperi activitățile ilicite de exploatare a resurselor minerale, pentru a preveni și combate evaziunea fiscală și ilegalitățile ce se comit în domeniul alimentației publice și turismului precum și pentru a verifica dacă se respectă legea în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală.
În două zile de acțiune, polițiștii au verificat 11 societăți comerciale și persoane fizice care desfășoară activități economice precum și 2 balastiere și au aplicat 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.000 lei.
De asemenea, au fost confiscate 33 de articole de îmbrăcăminte care nu aveau documente legale de proveniență, în valoare de aproximativ 5.000 lei.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus