A ars o colibă din zona Pirită Reviewed by CD on . Pompierii maramureșeni au lichidat 4 incendii în ultimele 24 de ore. Detașamentul de Pompieri ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a intervenit ieri, 06.02., pen Pompierii maramureșeni au lichidat 4 incendii în ultimele 24 de ore. Detașamentul de Pompieri ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a intervenit ieri, 06.02., pen Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A ars o colibă din zona Pirită

A ars o colibă din zona Pirită

A ars o colibă din zona Pirită

Pompierii maramureșeni au lichidat 4 incendii în ultimele 24 de ore. Detașamentul de Pompieri ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a intervenit ieri, 06.02., pentru lichidarea a două incendii. Primul incendiu a fost la un container de resturi menajare, pe strada Păltinușului, în urma căruia au ars circa 300 kg de resturi menajere. Cel de al doilea incendiu a izbucnit la o locuință improvizată în zona Pirită, unde a ars o locuință în suprafață de circa 20 de metri pătrați.
Militarii Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu izbucnit la podul unei locuințe. În urma incendiului a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului. Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au lichidat un incendiu izbucnit la o afumătorie din localitatea Remeta Chioarului. Incendiul a izbucnit la primele ore ale dimineții, iar în urma acestuia au ars circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn și aproximativ 10 kg de carne și slănină.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus