Autoturism urmărit de autorităţile din Norvegia, depistat de poliţiştii maramureşeni

Şofer aflat sub influenţa substanţelor interzise, depistat de poliţiştii din Baia Sprie

Poliţiştii maramureşeni au depistat şi indisponibilizat un autoturism care figura urmărit internaţional. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tăinuire.

La data de 31 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un autoturism urmărit de autorităţile judiciare din Norvegia. Autoturismul, urmărit din data de 18 iunie a.c., a fost depistat în posesia unei femei domiciliate în municipiul Baia Mare.
Verificările efectuate până în acest moment au relevat că autoturismul, în valoare de aproximativ 50 000 de euro, aparţine fiului femeii, băimărean de 36 de ani, care l-a achiziţionat de pe teritoriul Norvegiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire şi continuă cercetările pentru clarificării situației juridice a vehiculului și stabilirea proprietarului de drept.
Până la finalizarea cercetărilor autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Recomandari

Alte Articole