Autoturism urmărit de autorităţile italiene, depistat în Groși Reviewed by CD on . În urma activităţilor de cercetare şi investigare, poliţiştii maramureşeni au depistat şi indisponibilizat un autoturism care figura ca fiind furat din Italia. În urma activităţilor de cercetare şi investigare, poliţiştii maramureşeni au depistat şi indisponibilizat un autoturism care figura ca fiind furat din Italia. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Autoturism urmărit de autorităţile italiene, depistat în Groși

Autoturism urmărit de autorităţile italiene, depistat în Groși

Autoturism urmărit de autorităţile italiene, depistat în Groși

În urma activităţilor de cercetare şi investigare, poliţiştii maramureşeni au depistat şi indisponibilizat un autoturism care figura ca fiind furat din Italia. În cauză se efectuează cercetări.

La data de 21 iunie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, în colaborare cu cei din Groşi, au identificat pe raza localităţii Groşi, un autoturism urmărit de autorităţile italiene din data de 31 mai 2017. Autoturismul urmărit a fost identificat în garajul unui bărbat de 47 de ani, domiciliat în Groşi.

Poliţiştii au luat măsura indisponibilizării autoturismului în vederea continuării cercetărilor iar bărbatul identificat este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de complicitate la furt.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus