Băimărean la volanul unui autoturism, cu 1.21mg/l alcool pur în aerul expirat Reviewed by CD on . Ieri, puţin după ora 18.00, poliţiştii din Baia Mare au intervenit la un eveniment rutier produs pe strada George Enescu din municipiu. Un bărbat, care a condus Ieri, puţin după ora 18.00, poliţiştii din Baia Mare au intervenit la un eveniment rutier produs pe strada George Enescu din municipiu. Un bărbat, care a condus Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Băimărean la volanul unui autoturism, cu 1.21mg/l alcool pur în aerul expirat

Băimărean la volanul unui autoturism, cu 1.21mg/l alcool pur în aerul expirat

Băimărean la volanul unui autoturism, cu 1.21mg/l alcool pur în aerul expirat

Ieri, puţin după ora 18.00, poliţiştii din Baia Mare au intervenit la un eveniment rutier produs pe strada George Enescu din municipiu. Un bărbat, care a condus un autoturism pe o alee situată între două imobile, a pierdut controlul direcţiei de mers, a acroşat un autoturism parcat regulamentar iar apoi a acroşat gardul unei unităţi şcolare.
Şoferul nu a fost găsit la faţa locului, însă din datele şi indiciile obţinute de poliţişti a fost identificat la scurt timp. Băimăreanul, de 46 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1.21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe de sânge. Totodată, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând a dispune măsuri legale.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus