Băimăreancă accidentată de un motociclist, aflat sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Aseară, la ora 22.10, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Verificările efectuate au releva Aseară, la ora 22.10, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Verificările efectuate au releva Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Băimăreancă accidentată de un motociclist, aflat sub influența alcoolului

Băimăreancă accidentată de un motociclist, aflat sub influența alcoolului

Băimăreancă accidentată de un motociclist, aflat sub influența alcoolului

Aseară, la ora 22.10, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Verificările efectuate au relevat că un tânăr de 20 de ani, domiciliat în Borşa, care se deplasa cu o motocicletă pe o alee pietonală din Piaţa Libertăţii din municipiul Baia Mare, a surprins şi accidentat o femeie care circula în calitate de pieton. După producerea accidentului, motociclistul a părăsit locul faptei, fiind prins şi identificat la scurt timp.
Victima, în vârstă de 38 de ani, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngriiri medicale. Aceasta nu a necesitat internarea.

Motociclistul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0.29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, verificările efectuate au relevat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, conducere fără permis şi refuz de recoltare de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus