Bugetul comunei Săcel, adoptat în sfârșit

Prefectul Rudolf Stauder, în calitate de reprezentant al Guvernului în plan local, a mediat aprobarea bugetului comunei Săcel. Prefectul de Maramureș a discutat cu consilierii locali despre aplicarea unitară și respectarea legislației în vigoare și a actelor normative ale autorităților administrației publice locale, respectiv despre importanța aprobării bugetului local pentru anul 2022.

În ședința extraordinară a Consiliului Local Săcel, din data de 11 iulie a..c, la care au participat și angajați ai Instituției Prefectului Maramureș a fost aprobat bugetul local al comunei Săcel.

”Le mulțumesc consilierilor locali că au dat dovadă de responsabilitate și seriozitate și au înțeles demersul nostru firesc de a proceda la aprobarea bugetului local al comunei. Instituția Prefectului-Județul Maramureș a primit, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.57/2019 privind Codul Administrativ, Hotărârea Consiliului Local Săcel privind aprobarea bugetului local pe anul 2022”, a mai adăugat prefectul Rudolf Stauder.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole