Caravana SMURD „Fii pregătit!” va fi prezentă în Baia Mare și Baia Sprie Reviewed by CD on . Caravana S.M.U.R.D. „Fii pregătit!” va fi prezentă în Baia Mare și Baia Sprie în acest weekend, sâmbătă 28 și duminică, 29 septembrie 2019. În cadrul caravanei Caravana S.M.U.R.D. „Fii pregătit!” va fi prezentă în Baia Mare și Baia Sprie în acest weekend, sâmbătă 28 și duminică, 29 septembrie 2019. În cadrul caravanei Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Caravana SMURD „Fii pregătit!” va fi prezentă în Baia Mare și Baia Sprie

Caravana SMURD „Fii pregătit!” va fi prezentă în Baia Mare și Baia Sprie

Caravana SMURD „Fii pregătit!” va fi prezentă în Baia Mare și Baia Sprie

Caravana S.M.U.R.D. „Fii pregătit!” va fi prezentă în Baia Mare și Baia Sprie în acest weekend, sâmbătă 28 și duminică, 29 septembrie 2019. În cadrul caravanei paramedicii S.M.U.R.D. și personalul I.S.U. Maramureș vor ține cursuri de prim ajutor și prevenție în situații de urgență pentru maramureșenii care pot participa în mod gratuit.
Caravana SMURD „Fii pregătit!” este un proiect al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, lansat în 2017 și operat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Proiectul este susţinut financiar și logistic de Fundaţia pentru S.M.U.R.D., cu sprijinul Fundației Vodafone România. Caravana constă într-un centru mobil de pregătire a populației și a personalului de intervenție dotat cu o sală de școlarizare, având o capacitate de 40 de locuri, și un laborator de examinare pentru personalul calificat, precum și cu echipamente medicale și de prim ajutor, inclusiv manechine de resuscitare și simulatoare menite să asigure instruirea cât mai eficientă a cursanților în tehnicile de acordare a primului ajutor.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus