Contrabandă cu drona la frontiera de nord Reviewed by CD on . Azi dimineață, în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmației – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au sesizat, în zona de res Azi dimineață, în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmației – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au sesizat, în zona de res Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Contrabandă cu drona la frontiera de nord

Contrabandă cu drona la frontiera de nord

Contrabandă cu drona la frontiera de nord

Azi dimineață, în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmației – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au sesizat, în zona de responsabilitate, un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni, specific unei drone, care a traversat frontiera din Ucraina în România.
S-a procedat la monitorizarea traseului aparatului de zbor şi cercetarea zonei, fiind descoperit, în zona de frontieră, un colet de mici dimensiuni cu țigări de proveniență ucraineană.
În cel mai scurt timp, s-a luat măsura informării autorităților ucrainene despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.
În urma inventarierii coletului, a rezultat cantitatea de 450 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 5.265 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.
În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus