Depozit clandestin cu ţigări de contrabandă, descoperit în Seini Reviewed by CD on . Poliţiştii maramureşeni au depistat un depozit clandestin cu ţigări de contrabandă. Peste 22.000 de pachete cu ţigări au confiscate, iar o persoană a fost reţin Poliţiştii maramureşeni au depistat un depozit clandestin cu ţigări de contrabandă. Peste 22.000 de pachete cu ţigări au confiscate, iar o persoană a fost reţin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Depozit clandestin cu ţigări de contrabandă, descoperit în Seini

Depozit clandestin cu ţigări de contrabandă, descoperit în Seini

Depozit clandestin cu ţigări de contrabandă, descoperit în Seini

Poliţiştii maramureşeni au depistat un depozit clandestin cu ţigări de contrabandă. Peste 22.000 de pachete cu ţigări au confiscate, iar o persoană a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore.

La data de 20 iunie a.c., poliţiştii specializaţi în combaterea contrabandei din cadrul Inspctoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, în colaborare cu cei din cadrul Poliţiei Oraşului Seini, au depistat un depozit clandestin cu ţigări de provenienţă ucraineană. Depozitul era amenajat într-un imobil din localitatea Seini.

Poliţiştii au găsit şi confiscat 22.230 de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de 255.645 de lei.

Una dintre persoanele bănuite, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar faţă de alta s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă pentru identificarea stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus