Din 9 septembrie, în școlile din Maramureș începe distribuția laptelui, cornului, merelor și biscuiților Reviewed by CD on . Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Maramureș, distribuția de lapte, corn, mere și biscuiți în școlile din județ este preconizată să înceapă de luni, Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Maramureș, distribuția de lapte, corn, mere și biscuiți în școlile din județ este preconizată să înceapă de luni, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Din 9 septembrie, în școlile din Maramureș începe distribuția laptelui, cornului, merelor și biscuiților

Din 9 septembrie, în școlile din Maramureș începe distribuția laptelui, cornului, merelor și biscuiților

Din 9 septembrie, în școlile din Maramureș începe distribuția laptelui, cornului, merelor și biscuiților

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Maramureș, distribuția de lapte, corn, mere și biscuiți în școlile din județ este preconizată să înceapă de luni, 9 septembrie 2019, când este și prima zi de cursuri din anul școlar 2019 – 2020.
”Avem acorduri încheiate cu furnizorii încă de anul trecut, iar acordurile au fost încheiate pe o perioadă de patru ani, până în anul 2022. În aceste zile așteptăm ca furnizorii să vină să semneze contractele subsecvente pentru anul școlar care va începe în 9 septembrie 2019 și sperăm ca de luni, cel târziu de marți, 10 septembrie să înceapă distribuția produselor către toți preșcolarii și școlarii din Maramureș. La fel ca anul școlar trecut, când distribuția a început, însă, doar în luna martie 2019, copiii vor primi lapte Dorna UHAT trei zile pe săptămână, respectiv luni, marți și miercuri, în timp ce joi și vineri le vor fi distribuite mere de către firma Prioritar Impex SRL. În ceea ce privește produsele de panificație, de luni până miercuri, preșcolarii și elevii vor primi corn, iar joi și vineri le vor fi distribuiți biscuiți. Există patru loturi de panificație și avem trei furnizori care se vor ocupa ca produsele să ajungă la toți beneficiarii”, au arătat reprezentanții CJ Maramureș.
Pe contractul subsecvent comunicat de Inspectoratul Școlar Județean Maramureș pentru anul școlar 2019 – 2020 au fost înregistrați un număr de 43.590 de copii care se regăsesc în 281 de unități școlare din județ. Contractele urmează să fie semnate până vineri, 6 septembrie 2019, urmând ca distribuția efectivă a produselor să înceapă încă din prima zi de școală.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus