Distincții pentru pompierii rezerviști maramureșeni

Distincții pentru pompierii rezerviști maramureșeni

În conformitate cu legile, ordinele și regulamentele militare în vigoare, șase pompieri rezerviști maramureșeni au primit distincții onorifice, cu ocazia Zilei de 13 septembrie – Ziua Pompierilor din România.
La propunerea Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din M.A.I., filiala “Pintea Viteazu” Maramureș, pentru activitatea meritorie în cadrul asociației, general-maior Iamandi Dan-Paul, Inspector General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a aprobat conferirea Emblemei de merit “Rezervist de onoare”, clasa a II-a, col.(r) Ardelean Traian-Mihai și col.(r) Iacoș Laurențiu-Florentin.
Prin ordinul col. Sîrb Ioan-Ioniță, inspector șef (D) al I.S.U. Maramureș, plt.adj.șef(r) Onișa Ioan, plt.adj.șef(r) Pasere Ioan, plt.adj.șef(r) Sighiartău Nicolae-Vasile și plt.adj.șef(r) Șiman Radu-Marius li s-a conferit Emblema de merit “Rezervist de onoare”, clasa a III-a.
Alți 28 de ofițeri în rezervă și retragere au primit diplome de onoare, cu ocazia Zilei Pompierilor din România, în semn de respect și recunoștință, pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș.

Recomandari

Alte Articole