DJST Maramureș: Tabere pentru preșcolarii, elevii și studenții cu handicap, împreună cu asistenții personali și asistenții personali profesioniști

DJST Maramureș: Tabere pentru preșcolarii, elevii și studenții cu handicap, împreună cu asistenții personali și asistenții personali profesioniști

Conform Ordinului M.T.S. nr. 325/2017, Anexa 2, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș, organizează tabere pentru preșcolarii, elevii și studenții cu handicap, împreună cu asistenții personali și asistenții personali profesioniști.
Număr de locuri aprobate: 60 de locuri pentru preșcolarii, elevii și studenții cu handicap și 60 de locuri pentru asistenții personali și asistenții personali profesioniști.
Taberele se acordă pentru gradele I, II, și III și asistenții personali sau asistenții personali profesioniști, în condițiile legii.

Dosarele vor conține:
1. Cererea tip privind acordarea unui loc de tabără gratuit pentru persoana cu handicap (cererea poate fi depusă atât de părinte sau reprezentantul legal al persoanei cu handicap cât şi de un reprezentant al unităţii de învăţământ de care aparţine);
2. Copie după documentul care atestă gradul de handicap;
3. Adeverinţa emisă de unitatea de învăţământ care atestă încadrarea într-o formă de învăţământ.
Dosarele de candidatură se depun la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Maramureș, B-dul. Unirii, nr. 14A, până la data de 15 iunie 2017, urmând a fi centralizate, verificate și aprobate în limita locurilor disponibile.
Seria de tabără și locația în care se vor desfăşura taberele sunt: 13.07 – 18.07.2017 – Centrul de Agrement „Luminița“ din Stațiunea Eforie Nord, jud. Constanţa.

Informații suplimentare se pot obține de la sediul D.J.S.T. Maramureș, B-dul. Unirii, nr. 14 A, tel. 0262-226869.

Recomandari

Alte Articole