Ecograf donat Spitalului Județean Baia Mare

Veste bună pentru pacienții Secției de Pediatrie de la Spitalul Județean Baia Mare. Asociația Prietenii Spitalului ,, Dr Constantin Opriș ,, a donat un ecograf performant, de ultimă generație, Secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș”, Baia Mare.

Acest ecograf îl înlocuiește pe cel donat tot de Asociația Prietenii Spitalului în anul 2013, aparat cu care s-au realizat până în prezent peste 20 000 de investigații , conform informațiilor furnizate de dr. Bogdan Lucian, șeful Secției de Pediatrie.

,,Ecograful donat în prezent este unul de ultimă generație, cu performanțe net superioare și care permite diagnosticări mult mai precise, complexe și complete. Această ”minunată jucărie” donată Secției de Pediatrie a costat 29 000 de euro, iar o contribuție semnificativă la achiziția lui a avut-o firma Maravet, alături de Weidmuller, Cora România și Numeris, care ne-a acordat sprijinul tehnic și consultanță pentru a face o bună alegere.Mulțumim tuturor donatorilor noștri care fac posibile faptele bune care ne împlinesc viața!,, a anunțat Asociația Prietenii Spitalului.

,,Suntem onorați că spitalul nostru are astfel de prietenii, care ne sunt mereu alături, gata să ne sprijine și să ne susțină pentru achiziționarea aparaturii performante, care ne ajută să salvăm viețile pacienților noștri . În numele pacienților noștri și al personalului Spitalului , le mulțumim și le suntem recunoscători ,, a declarat Alexandru Oros, managerul Spitalului Județean Baia Mare.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole