Ediția a doua a crosului caritabil “Aleargă şi Ajută”

Zeci de sportivi amatori şi profesionişti au alergat sâmbătă în Baia Mare, într-o cursă caritabilă pentru achiziționarea unui aparat medical performant, destinat procedurilor de refacere în cazul accidentărilor grave. Organizatorii acestui eveniment au decis să-i premieze pe toți participanții la crosul de anul acesta.Deşi vremea a fost capricioasă toată ziua, participanții s-au aliniat la start cu speranţa că vor ocupa un loc pe podium. Startul cursei caritabile a fost dat pe Câmpul Tineretului, din Baia Mare. Printre picături mari de ploaie, atenți să nu alunece, alegătorii s-au grăbit spre finiş. Printre ei au fost Rodica Dunca, gimnastă română de valoare mondială, laureată cu argint olimpic la Moscova 1980 și Tudor Marta, fost sportiv de performanță şi campion național la handbal cu echipa Minaur Baia Mare.

,,Chiar dacă ploaia ne-a speriat la început, e important ca noi să fim prezenţi în acte de caritate şi să contribuim cu toţii la ceea ce poate să ajute fiecare sportiv,, a declarat Tudor Marta, fost campion național la handbal.

“Dorim să mulțumim participanților și susținătorilor acestui eveniment, care au făcut posibilă premierea tuturor celor care au fost alături de noi la această ediție a crosului caritabil “Aleargă şi Ajută”.Acțiunea a fost una de succes și am fost impresionat să văd au participanți de toate vârstele, de la 6-7 ani până la 60 de ani. A fost mult entuziasm și o atmosferă extraordinară. Încurajăm grija pentru sănătatea maramureșenilor, mișcarea și sper să organizăm cât mai multe evenimente de acest gen, deoarece băimărenii, și nu numai, sunt dornici de mișcare, dornici de a se implica și a da o mână de ajutor”, a declarat managerul Spitalului Județean, Alexandru Oros.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole