Furturi comise în Chiuzbaia și Călinești

Un tânăr din Sighetu Marmației a comis patru furturi din garaje

Poliţiştii din Baia Sprie au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în noaptea de 07/08.05 a.c. s-a comis un furt din locuinţă în localitatea Chiuzbaia.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului, au constatat faptul că persoane necunoscute au pătruns în imobil în lipsa părţii vătămate, o femeie de 51 de ani, prin forţarea sistemului de închidere şi ar fi sustras mai multe bunuri creând un prejudiciu de 12.000 lei.
În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, au fost identificaţi doi suspecţi de 29 respectiv 19 ani, ambii din Baia Sprie.
Prejudiciul a fost recuperat parţial.
În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, poliţiştii Secţiei 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag, au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că în perioada 06-08.05.2020 s-a comis un furt.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului, au identificat apelantul, un bărbat de 52 ani din Călinești, care a reclamat faptul că autori necunoscuţi i-au sustras un scuter din curtea locuinţei.
În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, a fost identificat un suspect, în persoana unui tânăr de 17 ani din Călineşti.
Scuterul a fost recuperat de poliţişti şi predat părţii vătămate.
În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Recomandari

Alte Articole