Furturile din magazine, sub supravegherea Jandarmeriei Maramureş Reviewed by CD on . Jandarmeria Maramureş a fost sesizată telefonic în ultimele două zile pentru luarea măsurilor legale în trei cazuri de sustrageri de bunuri din trei magazine bă Jandarmeria Maramureş a fost sesizată telefonic în ultimele două zile pentru luarea măsurilor legale în trei cazuri de sustrageri de bunuri din trei magazine bă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Furturile din magazine, sub supravegherea Jandarmeriei Maramureş

Furturile din magazine, sub supravegherea Jandarmeriei Maramureş

Furturile din magazine, sub supravegherea Jandarmeriei Maramureş

Jandarmeria Maramureş a fost sesizată telefonic în ultimele două zile pentru luarea măsurilor legale în trei cazuri de sustrageri de bunuri din trei magazine băimărene.

Patrulele de jandarmi au intervenit în cele trei magazine, identificând doi bărbaţi şi o femeie, din Baia Mare, Târgu Lăpuş şi Coltău care au sustras produse alimentare, ascunzându-le fie sub haine, fie în poşetă, trecând de casele de marcat fără a achita contravaloarea acestora, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.
În toate cele trei cazuri, jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, care au fost înaintate unităţii de parchet de pe raza municipiului Baia Mare, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus