Groși: A fugit de poliţişti pentru că nu are permis de conducere Reviewed by CD on . Un bărbat din satul Berchez, aflat la volanul unui autoturism deşi nu deţine permis, nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor crezând ca va scăpa Un bărbat din satul Berchez, aflat la volanul unui autoturism deşi nu deţine permis, nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor crezând ca va scăpa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Groși: A fugit de poliţişti pentru că nu are permis de conducere

Groși: A fugit de poliţişti pentru că nu are permis de conducere

Groși: A fugit de poliţişti pentru că nu are permis de conducere

Un bărbat din satul Berchez, aflat la volanul unui autoturism deşi nu deţine permis, nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor crezând ca va scăpa astfel de răspundere.

În noaptea de 02/03 martie a.c., un echipaj de poliţie de la Secţia 1 Groşi a efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism ce se deplasa pe DJ 182B, spre Baia Mare însă şoferul nu a oprit.
La o distanţă de aproximativ 300 de metri, un băimărean, care se afla la volanul unui autoturism, a sesizat faptul că tocmai a fost acroşat de autoturismul care nu a oprit la semnalele poliţiştilor.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana care a condus autoturismul, un bărbat în vârstă de 33 de ani din comuna Remetea Chioarului, sat Berchez.
Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus