Groșii Țibleșului: Lemn confiscat şi sancţiuni aplicate pentru contravenţii silvice Reviewed by CD on . Administratorul unei societăţi de prelucrare a lemnului şi un tânăr din Groşii Ţibleşului au fost sancţionaţi de poliţişti pentru abateri de la regimul silvic. Administratorul unei societăţi de prelucrare a lemnului şi un tânăr din Groşii Ţibleşului au fost sancţionaţi de poliţişti pentru abateri de la regimul silvic. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Groșii Țibleșului: Lemn confiscat şi sancţiuni aplicate pentru contravenţii silvice

Groșii Țibleșului: Lemn confiscat şi sancţiuni aplicate pentru contravenţii silvice

Groșii Țibleșului: Lemn confiscat şi sancţiuni aplicate pentru contravenţii silvice

Administratorul unei societăţi de prelucrare a lemnului şi un tânăr din Groşii Ţibleşului au fost sancţionaţi de poliţişti pentru abateri de la regimul silvic. Aproximativ şapte mc de material lemnos au fost confiscaţi.

Ieri, 01 martie, poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus împreună cu cei din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Lăpuş, au efectuat controale pentru identificarea persoanelor fizice şi juridice care comit ilegalităţi în domeniul silvic. Astfel, la o instalaţie de debitat lemn din comuna Groşii Ţibleşului, poliţiştii au constatat că pentru aproximativ şapte mc de material lemnos, administratorul nu a putut prezenta documente de provenienţă.
Din primele verificări a reieşit că în ziua precedentă, un tânăr de 24 de ani din aceeaşi localitate, a transportat şi depozitat lemnul la societatea în cauză, fără a deţine documente legale. Atât el cât şi administratorul societăţii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în sumă de 4 000 de lei iar lemnul a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Groşii Ţibleşului.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus