Încasări în creştere la bugetul statului, în județul Maramureș

Încasări în creştere la bugetul statului, în județul Maramureș

La Prefectura Maramureş s-a desfăşurat marţi, 21.01.2014 şedinţa privind impulsionarea colectării veniturilor la bugetul de stat. Şedinţa a fost coordonată de subprefectul Alexandru Bondrea.
Reprezentanţii Administraţiei judeţene a Finanţelor Publice Maramureş au prezentat care este nivelul încasării veniturilor la finele anului 2013, în judeţul nostru. Conform acestora, Maramureşul se situează pe un trend ascendant, cu încasări mai mari faţă de programul primit, dar şi faţă de anul 2012, la nivelul tuturor bugetelor.
De asemenea, în domeniul sănătăţii s-au primit fonduri în luna decembrie 2013, cu 30% mai mari comparativ cu perioada similară a anului 2012. Important de precizat este faptul că până la această oră, s-au făcut plăţi pentru arieratele înregistrate la spitalele din Vişeu şi Tg. Lapuş, în cazul acestuia din urmă, existând posibilitatea ca în cel mai scurt timp să fie stinse toate datoriile.
La capitolul şomaj, la nivelul judeţului Maramureş trebuie spus că rata şomajului este în scădere faţă de anii trecuţi şi comparative cu media pe ţară.

Recomandari

Alte Articole