Incendii stinse de pompieri în Cătălina, Baia Sprie, Groși, Baia Mare și Sighetu Marmației

Incendii stinse de pompieri în Cătălina, Baia Sprie, Groși, Baia Mare și Sighetu Marmației

În intervalul 27.01-28.01.2018, pompierii maramureșeni au intervenit la 6 situații de urgență.
Sâmbătă, 27.01., pompierii militari din cadrul Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe din Cătălina. Focul a mistuit circa 10 metri pătrați din acoperișul din lemn și circa 15 metri pătrați de izolație din polistiren. Pentru lichidarea incendiului au dat o mână de ajutor și pompierii voluntari din Coltău.

Tot pompierii băimăreni au lichidat sâmbătă un incendiu izbucnit la acoperișul unei bucătării de vară din Baia Sprie. Focul a distrus circa 50 de metri pătrați de acoperiș, diverse obiecte de mobilier și aparatură electrocasnică. Focul a mai distrus și circa 50 metri pătrați din acoperișul casei aflată în apropierea bucătăriei de vară.

Militarii băimăreni au fost solicitați să lichideze un incendiu izbucnit la un autoturism în localitatea Groși. Flăcările au distrus mase plastice din compartimentul motor.
Duminică, 28.01., militarii băimăreni au intervenit pentru a lichida un incendiu de mase plastice. Flăcările au distrus circa 150 kg de deșeuri din material plastic.

Pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case din municipiul Sighetu Marmației. Din fericire a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Azi, pompierii băimăreni au stins un incendiu izbucnit la o hală a unei societăți comerciale.

Recomandari

Alte Articole