Jandarmii maramureșeni au donat sânge Reviewed by CD on . Pe parcursul acestei săptămâni, jandarmii maramureșeni participă la activitatea de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Baia Mare. Azi dimineață, u Pe parcursul acestei săptămâni, jandarmii maramureșeni participă la activitatea de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Baia Mare. Azi dimineață, u Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Jandarmii maramureșeni au donat sânge

Jandarmii maramureșeni au donat sânge

Jandarmii maramureșeni au donat sânge

Pe parcursul acestei săptămâni, jandarmii maramureșeni participă la activitatea de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Baia Mare. Azi dimineață, un număr mare de jandarmi au răspuns prezent acestei activități. Conştienţi de importanţa pe care o are o astfel de iniţiativă, jandarmii doresc să-şi aducă aportul la completarea rezervei locale de sânge, iar la această activitate participă în mod voluntar, încercând ca prin gestul lor umanitar să determine cât mai multe persoane, să ia atitudine şi să conştientizeze faptul că, prin sângele donat pot salva viaţa unor oameni aflați în suferinţă.
Nu este prima acțiune de acest gen a jandarmilor maramureșeni iar prin aceasta se urmărește sensibilizarea tinerilor şi adulţilor în vederea promovării donării de sânge şi a îmbunătăţirii stocului sangvin local.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus