Jandarmii maramureşeni donează sânge Reviewed by CD on . Azi, jandarmii maramureşeni au continuat acţiunea de donare de sânge demarată în cursul săptămânii trecute, prezentându-se începând cu ora 07.00 la Centrul de T Azi, jandarmii maramureşeni au continuat acţiunea de donare de sânge demarată în cursul săptămânii trecute, prezentându-se începând cu ora 07.00 la Centrul de T Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Jandarmii maramureşeni donează sânge

Jandarmii maramureşeni donează sânge

Jandarmii maramureşeni donează sânge

Azi, jandarmii maramureşeni au continuat acţiunea de donare de sânge demarată în cursul săptămânii trecute, prezentându-se începând cu ora 07.00 la Centrul de Transfuzii Baia Mare pentru a dona sânge, ajutând în acest fel pe semenii noştri aflaţi în suferinţă.

Iniţiată de către jandarmii din Vişeu de Sus, activitatea a continuat astăzi la Baia Mare, jandarmii prezentându-se la Centrul de Transfuzii din oraş unde, după efectuarea analizelor preliminare, au început să doneze sânge. Astăzi aproximativ 20 de jandarmi au răspuns solicitării de a ajuta oamenii aflaţi la nevoie.
Şi jandarmii sigheteni se alătură acţiunii, ei prezentându-s la activitate în data de 18 martie.
Această acţiune se înscrie în cadrul unei campanii umanitare iniţiate încă din anii trecuţi la nivelul Jandarmeriei Române, scopul fiind contribuţia indirectă a jandarmilor la salvarea vieţilor unor persoane aflate în suferinţă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus