Maramureș: Act caritabil, jandarmii donează sânge Reviewed by CD on . Începând cu data de 03 martie a.c., jandarmii maramureşeni au demarat o campanie de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Baia Mare intitulată „Jand Începând cu data de 03 martie a.c., jandarmii maramureşeni au demarat o campanie de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Baia Mare intitulată „Jand Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Maramureș: Act caritabil, jandarmii donează sânge

Maramureș: Act caritabil, jandarmii donează sânge

Maramureș: Act caritabil, jandarmii donează sânge

Începând cu data de 03 martie a.c., jandarmii maramureşeni au demarat o campanie de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Baia Mare intitulată „Jandarmii donează sânge! Salvează o viaţă!”, activitate în cadrul manifestărilor dedicate aniversării Zilei Jandarmeriei.
Campania de donare de sânge a început în Baia Mare şi s-a desfăşurat în perioada 03-08 martie a.c., unde un număr de 21 de jandarmi au donat sânge ajutând în acest fel semenii noştri aflaţi în suferinţă. În perioada 28-30 martie a.c., efective din cadrul detaşamentului 4 Jandarmi, Sighetu Marmaţiei, vor continua Campania începută la Baia Mare şi la Sighetu Marmaţiei.
Această acţiune se înscrie în cadrul unei campanii umanitare iniţiate încă din anii precedenţi la nivelul Jandarmeriei Române, scopul fiind contribuţia indirectă a jandarmilor la salvarea vieţilor unor persoane aflate în suferinţă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus