Noi achiziții pentru baza materială medicală a Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș Reviewed by CD on . În bugetul aprobat pentru anul 2019, Consiliul Județean Maramureș a prevăzut, pentru Serviciul Public Județean Salvamont Maramureș, achiziționarea unor material În bugetul aprobat pentru anul 2019, Consiliul Județean Maramureș a prevăzut, pentru Serviciul Public Județean Salvamont Maramureș, achiziționarea unor material Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Noi achiziții pentru baza materială medicală a Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș

Noi achiziții pentru baza materială medicală a Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș

Noi achiziții pentru baza materială medicală a Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș

În bugetul aprobat pentru anul 2019, Consiliul Județean Maramureș a prevăzut, pentru Serviciul Public Județean Salvamont Maramureș, achiziționarea unor materiale de natură medicală, esențiale bunei desfășurări a misiunilor în care sunt angajați salvatorii montani maramureșeni.

Astfel, au fost achiziționate echipamente profesionale care vor sprijini activitatea salvamontiștilor în patrulările preventive, dar și în cazul intervențiilor și situațiilor medicale deosebite. Dintre materialele medicale care în intervenții viitoare pot face diferența dintre viață și moarte amintim: cinci defibrilatoare automate complexe, atele și saltele vacumatice, tărgi de tipul lopată și carbon, dar și KED-uri (dispozitive medicale care deservesc extracției din locuri greu accesibile). De asemenea, procesul de achiziție a mai vizat și dotarea cu o serie de produse necesare activității curente a serviciului.

Managerul-interimar al Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș, Dan Benga a arătat că noile achiziții vor face posibilă desfășurarea activității serviciului la cele mai înalte standarde, asigurându-i pe iubitorii muntelui de întreaga disponibilitate a salvatorilor montani în situațiile care le pun în pericol siguranța.
„Suntem recunoscători pentru înțelegerea necesității dotării Salvamont Maramureș la cele mai ridicate standarde. Mulțumim Consiliului Județean Maramureș pentru susținerea pe care ne-o arată în toate demersurile noastre de a deveni un serviciu public de elită. Astfel de inițiative nu doar că ne ușurează munca, dar ne vor și face posibile reușitele în viitoarele intervenții, salvatorii montani fiind mereu prezenți pentru siguranța tuturor celor care le solicită ajutorul”, a declarat Dan Benga, manager interimar al Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus