Patru bănuiți de furt identificați de polițiștii din Maramureș Reviewed by CD on . Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor din societăți comerciale. În cadrul ac Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor din societăți comerciale. În cadrul ac Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Patru bănuiți de furt identificați de polițiștii din Maramureș

Patru bănuiți de furt identificați de polițiștii din Maramureș

Patru bănuiți de furt identificați de polițiștii din Maramureș

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor din societăți comerciale. În cadrul activităților desfășurate, ei au prins în flagrant două femei care au sustras bunuri din șase magazine.

Bănuitele, una în vârstă de 45 de ani din Baia Mare iar cealaltă, de 37 de ani, din Recea, au furat obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte în valoare de 500 de lei.

Polițiștii continuă cercetările, cu bănuitele în stare de libertate, pentru documentarea întregii activități infracționale a acestora.

Vineri, 23 ianuarie, polițiștii aceluiași birou au mai identificat o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de furt.

Un băimărean de 45 de ani, recidivist, în 17 ianuarie a.c., a pătruns prin efracție într-un garaj situat în curtea unui imobil din municipiul Baia Mare, de unde a sustras o pereche de schiuri, o autofiletantă și o trusă cu chei fixe și tubulare.

De asemenea, bănuitul, în cursul anului trecut, a mai comis o tentativă la infracțiunea de furt din locuință.

El a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și ulterior prezentat instanței care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Un adolescent de 16 ani din Asuaju de Sus a sustras șase oi de la stâna unui bărbat din Băița de sub Codru, sat Urmeniș, la care era angajat ca și cioban. Bănuitul a vândut oile unui bărbat din aceeași localitate cu partea vătămată, pentru suma de 1400 de lei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus