Cultură de cannabis descoperită în Baia Mare, în urma unor percheziții

La data de 15 iunie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal de furt calificat, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud şi cei ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au efectuat 2 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din Borşa, judeţul Maramureş.

Activităţile au vizat documentarea activităţii infracţionale într-un dosar penal aflat în instrumentarea poliţiştilor Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieşit faptul că, în noaptea de 23/24 aprilie a.c., un tânăr de 27 de ani, din Borşa, ar fi sustras 16 elemente metalice de supraînălţare, din oţel şi aluminiu şi centurile cu care erau legate. Bunurile, în valoare de aproximativ 8000 de euro, ar fi fost sustrase de pe o semiremorcă care aparţine unei societăţi comerciale şi care era parcată pe raza localităţii Romuli.

La percheziţii au fost descoperite şi ridicate toate bunurile reclamate ca fiind sustrase, iar prejudiciul, în valoare de aproximativ 8000 de euro, a fost recuperat în totalitate. Cercetările sunt continuate de către Secţia 6 Poliţie Rurală Năsăud, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Recomandari

Alte Articole