Peste 4000 de pachete cu ţigări de contrabandă, ridicate de poliţiştii băimăreni Reviewed by CD on . În cursul zilei de ieri, poliţişti specializaţi pe linia combaterii contrabandei, cu sprijinul colegilor din cadrul altor structuri operative ale unităţii, au a În cursul zilei de ieri, poliţişti specializaţi pe linia combaterii contrabandei, cu sprijinul colegilor din cadrul altor structuri operative ale unităţii, au a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 4000 de pachete cu ţigări de contrabandă, ridicate de poliţiştii băimăreni

Peste 4000 de pachete cu ţigări de contrabandă, ridicate de poliţiştii băimăreni

Peste 4000 de pachete cu ţigări de contrabandă, ridicate de poliţiştii băimăreni

În cursul zilei de ieri, poliţişti specializaţi pe linia combaterii contrabandei, cu sprijinul colegilor din cadrul altor structuri operative ale unităţii, au acţionat pentru prinderea unor persoane despre care existau date privind implicarea în activităţi infracţionale cu ţigarete.
Cu această ocazie, într-o parcare de pe strada Păşunii din municipiul Baia Mare, au fost identificate două autoturisme în interiorul cărora a fost găsită cantitatea de 4421 pachete cu ţigări, de provenienţă Ucraina şi Duty Free, netimbrate în România.
Întreaga cantitate de ţigarete şi un autoturism au fost ridicate iar faţă de bănuitul identificat s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.
Cercetările continuă şi urmează ca la finalizarea acestora să se propună soluţia legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus