Pieton accidentat în Sighetu Marmaţiei Reviewed by CD on . Ieri, 26 octombrie, un pieton care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii Libertăţii din Borşa a suferit leziuni corporale, după ce a fost surprin Ieri, 26 octombrie, un pieton care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii Libertăţii din Borşa a suferit leziuni corporale, după ce a fost surprin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pieton accidentat în Sighetu Marmaţiei

Pieton accidentat în Sighetu Marmaţiei

Pieton accidentat în Sighetu Marmaţiei

Ieri, 26 octombrie, un pieton care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii Libertăţii din Borşa a suferit leziuni corporale, după ce a fost surprins şi accidentat de un autoturism.

Aseară, în jurul orei 20.00, poliţiştii Biroului Rutier Sighetu Marmaţiei s-au sesizat din oficiu că la intersecţia străzii Ion Mihaly de Apşa cu strada Libertăţii din municipiu s-a produs un accident rutier.
Un tânăr de 27 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe raza oraşului, a surprins şi accidentat un pieton de 18 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure. În urma impactului, tânărul accidentat a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că pietonul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii continuă cercetările.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus