Poliţiştii din Baia Sprie au depistat un băimărean care transporta cu autoturismul 500 pachete cu ţigări de contrabandă

Leordina: Prins de polițiști la scurt timp după ce a furat un autoturism

Poliţiştii din Baia Sprie au depistat în trafic, pe raza oraşului, un autoturism cu care erau transportate 500 pachete cu ţigări de contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar şoferul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Azi-noapte, la ora 00.20, poliţiştii din Baia Sprie care efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier au oprit pentru verificări un autoturism care se deplasa pe strada Câmpului din oraş. La volanul autoturismului a fost identificat un băimărean de 19 ani. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au găsit în portbagaj, într-un sac, 10 000 ţigarete de provenienţă ucraineană. Întrucât băimăreanul nu a putut prezenta documentele justificative, întreaga cantitate de ţigări a fost indisponibilizată şi ridicată în vederea confiscării.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă iar poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării tuturor participanţilor la activitatea infracţională şi pentru tragerea la răspundere a acestora.

Recomandari

Alte Articole