Premieră la Nistru. Peste 100 de copii au primit cadouri din partea bisericii penticostale (VIDEO) Reviewed by CD on . 150 de copii din Nistru au primit fiecare câte un cadou, din partea bisericii penticostale ”Muntele Sionului” Baia Mare. Evenimentul religios s-a petrecut mierc 150 de copii din Nistru au primit fiecare câte un cadou, din partea bisericii penticostale ”Muntele Sionului” Baia Mare. Evenimentul religios s-a petrecut mierc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Premieră la Nistru. Peste 100 de copii au primit cadouri din partea bisericii penticostale (VIDEO)

Premieră la Nistru. Peste 100 de copii au primit cadouri din partea bisericii penticostale (VIDEO)

Premieră la Nistru. Peste 100 de copii au primit cadouri din partea bisericii penticostale (VIDEO)

150 de copii din Nistru au primit fiecare câte un cadou, din partea bisericii penticostale ”Muntele Sionului” Baia Mare. Evenimentul religios s-a petrecut miercuri 19 decembrie în clădirea hotelului din mijlocul localității, unde mai mulți tineri penticostali au colindat și au recitat poezii. Tot ca o noutate, cei mici au putut să revadă pe viu scene din vremea când s-a născut Isus, într-o minipiesă de teatru.

La concertul de colinde a fost prezent și Anton Ardelean, primarul orașului Tăuții Măgherăuși care i-a felicitat pe inițiatorii programului. Totodată a și mulțumit tinerilor penticostali pentru concert.  Acțiunea cultural-religioasă din Nistru va continua săptămânal cu programe educaționale pentru copii,  susținute de către învățătorii duminicali ai bisericii.

Mircea MUREȘAN

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus