”PSD duce o campanie mincinoasă” o spune un fost membru social – democrat! Reviewed by CD on . Romeo Orgovan fost membru PSD Maramureș, este pornit împotriva partidului care l-a propulsat, pe motiv că membrii PSD refuză să-l plătească atât pe el, cât și p Romeo Orgovan fost membru PSD Maramureș, este pornit împotriva partidului care l-a propulsat, pe motiv că membrii PSD refuză să-l plătească atât pe el, cât și p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»”PSD duce o campanie mincinoasă” o spune un fost membru social – democrat!

”PSD duce o campanie mincinoasă” o spune un fost membru social – democrat!

”PSD duce o campanie mincinoasă” o spune un fost membru social – democrat!

Romeo Orgovan fost membru PSD Maramureș, este pornit împotriva partidului care l-a propulsat, pe motiv că membrii PSD refuză să-l plătească atât pe el, cât și pe echipa lui de 30 de oameni care au contribuit la strângerea de semnături pentru prezidențiabilul Victor Ponta. ”Avem șef de campanie pe Radu Țolaș. El ne-a promis că ne dă la 100 de semnături 500 de ron; și după ce i-am dat 1020 de semnături, nu se mai ține de cuvânt, a zis că am lucrat voluntariat. Am hârtia scrisă de el cât ne-a promis că ne dă. Ne tot poartă de o lună de zile că o să ne intre banii în cont, dar nu ne-a intrat nimic. I-am întrebat când au de gând să ne dea banii, ziceau să avem răbdare, că după Sărbătoarea Castanelor, dar a trecut, acum nu ne mai dă nimeni nimic. Radu Țolaș, împreună cu președintele de partid Gabriel Zetea și directorul cancelariei prefecturii Cosmin Butuza și-au împărțit banii între ei și au mers în Sinaia cu banii noștri să se distreze” a arătat Orgovan pentru Transilvania-tv.ro.

image (1)

 

 

 

El a mai spus că PSD duce o campanie mincinoasă și că s-a dezis de ei. ”Am fost membru PSD opt ani de zile, iar acum că am văzut situația lor, m-am lăsat de ei; nu se ocupau de tineret, își făceau ei treburile. Nu mă las până nu recuperez banii, anunț toată presa să vadă cine e PSD, nu-s serioși. Nu mă mai complic să împart Pliante până nu văd cele 47.500 de milioane de lei vechi; vă dați seama, banii ăștia trebuie să îi împart cu echipa, cei care au strâns semnăturile. PSD-ul duce o campanie mincinoasă, ei își iau cașcavalul (…) Lasă că vine Ponta și cu Dragnea în Baia Mare și stau de vorbă cu ei” a amenințat acesta.
Tânărul a mai precizat că el și echipa lui au întâmpinat probleme la strângerea de semnături, și că mai mulți cetățeni le-au adresat injurii. ”Unii oameni ne-au înjurat când le-am cerut semnătura pentru PSD; aici în Maramureș, majoritatea oamenilor sunt cu Dreapta”.
Orgovan spune că nu se dă bătut până nu primește remunerația promisă, ba chiar îi amenință pe ștabii social – democrați, că-i va reclama la Parchet. Mai mult, el spune că le va face anticampanie. ”Dacă nu ne dă banii, sunt pornit împotriva lor, am să-i dau la poliție, la Parchet, DNA și nu-i voi vota. Am prieteni, cunoștințe, iar toți cei care au dat semnături, îi îndemn să nu voteze Victor Ponta” a tranșat el.
Atât șeful de campanie Radu Țolaș (ziarist) cât și președintele PSD Maramureș Gabriel Zetea, n-au putut fi conctactați telefonic să-și exprime puncul de vedere în legătură cu acuzațiile care li se aduc.

Andreea POCOL

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus