Rezultate excelente obținute la Concursul Național de Chimie “CD Nenițescu” de elevi ai CN “Gheorghe Șincai” din Baia Mare

Rezultate excelente obținute la Concursul Național de Chimie "CD Nenițescu" de elevi ai CN "Gheorghe Șincai" din Baia Mare

Unii dintre cei mai buni chimiști șincaişti au participat, în perioada 17-20 noiembrie, la Concursul Național de Chimie “C. D. Nenițescu”, ediția a XXIV-a, organizat de Facultatea de Chimie Aplicată și Știința Materialelor – Universitatea Politehnică București, un concurs complex și cu un grad ridicat de dificultate, care se desfășoară pe secțiuni, indiferent de anul de studiu al elevilor.
Cu un rezultat remarcabil s-a întors elevul Emeric Claudiu Ardelean (clasa a IX-a D, prof. Nicoleta Predoiu), care a obținut Premiul I absolut la Chimie Anorganică.
La secțiunea Chimie Organică au participat elevele Iulia Horț (clasa a XI-a A, prof. Aneta Pop) și Maria Carmen Temian (clasa a XI-a E, prof. Nicoleta Predoiu).
Succesul de la București continuă șirul performanțelor deosebite obținute în această perioadă de către elevii maramureșeni, eleva Iulia Nicole Voicu (clasa a XII-a, prof. Nicoleta Predoiu) calificându-se, în acest an, la Lotul Internațional Lărgit al României.

Recomandari

Alte Articole