Scandalagii amendați de jandarmii băimăreni Reviewed by CD on . Jandarmii aflaţi în timpul misiunii de patrulare pe raza municipiului Baia Mare, luni 17 august a.c., în jurul orei 21.30, în urma unui apel telefonic al S.U.A. Jandarmii aflaţi în timpul misiunii de patrulare pe raza municipiului Baia Mare, luni 17 august a.c., în jurul orei 21.30, în urma unui apel telefonic al S.U.A. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Scandalagii amendați de jandarmii băimăreni

Scandalagii amendați de jandarmii băimăreni

Scandalagii amendați de jandarmii băimăreni

Jandarmii aflaţi în timpul misiunii de patrulare pe raza municipiului Baia Mare, luni 17 august a.c., în jurul orei 21.30, în urma unui apel telefonic al S.U.A.U. „112”, s-au deplasat pe bulevardul Bucureşti din localitate, unde în faţa unui centru comercial, o persoană adresa injurii, cuvinte jignitoare şi ameninţări mai multor persoane care se aflau în zonă. A fost identificat M. M. de 46 ani, care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei.

Subofiţerii jandarmi aflaţi în timpul serviciului de patrulare pe raza municipiului Baia Mare, în data de 17 august a.c., în jurul orei 04.00, în urma unei sesizări telefonice s-au deplasat în faţa unui imobil situat pe strada Horea din Baia Mare, unde avea loc o ceartă între două persoane. La faţa locului s-a constatat faptul că pe fondul unor neînţelegeri, V.C. de 41 ani, şi concubina acestuia S.Z. de 32 ani, ambii din Baia Mare, au provocat şi participat la scandal, deranjând liniştea celorlalţi locatari din zonă. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de câte 200 lei, fiecare.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus