Tineri reţinuţi de poliţiştii din Şomcuta Mare, după ce au comis o tâlhărie Reviewed by CD on . În data de 4 septembrie, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Şomcuta Mare au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventi În data de 4 septembrie, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Şomcuta Mare au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tineri reţinuţi de poliţiştii din Şomcuta Mare, după ce au comis o tâlhărie

Tineri reţinuţi de poliţiştii din Şomcuta Mare, după ce au comis o tâlhărie

Tineri reţinuţi de poliţiştii din Şomcuta Mare, după ce au comis o tâlhărie

În data de 4 septembrie, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Şomcuta Mare au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Maramureş, doi tineri, despre care există indicii temeinice că au comis o tâlhărie.

Mai exact, marţi, 03 septembrie, un tânăr de 18 ani, domiciliat în judeţul Vaslui, a reclamat că în timp ce se afla la un local public din Şomcuta Mare, a fost abordat de doi tineri necunoscuţi, care l-au invitat la un grătar şi o bere. Ulterior, cei doi necunoscuţi l-au agresat fizic şi i-au sustras prin violenţă 1200 de lei.
Imediat poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată iar ieri, în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, au fost identitificaţi tinerii de 17 şi 25 de ani, care au comis fapta.
În baza probatoriului administrat de poliţişti, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus